referenser

Vi har ett långt och väletablerat samarbete med flera av våra kunder. Genom åren har vi dessutom hunnit med att genomföra olika uppdrag för olika företag i varierande branscher. ​​​​​

Againity AB


Vårt samarbete med Nords maskin, som underleverantör, har fungerat både smidigt och bra vid varje tillfälle. De håller sitt löfte och levererar den kvalitet som vi önskar och behöver. Dessutom är de trygga och stabila samarbetsparner med en stor erfarenhet inom branschen. Kvaliteten på jobben och produkterna är alltid i toppklass.

Av: Againity AB, via David Frykerås.


T.Nordenbergs Mekaniska Verkstad AB


Vi har en lång historia ihop med Nords maskin, då vi har samarbetat i över 30 år. De är en viktig partner för oss. Vi har en liknande verksamhet med lite större maskiner och vi kompletterar varandra väldigt bra. Deras närhet under uppdragen och syn på förbättringar är värdefull för oss. De bearbetar komplexa detaljer med god precision - där har de sitt signum.

Av: T.Nordenbergs Mekaniska Verkstad AB, via Kecke Nordenberg.


Siemens Energy AB


Vi använder oss i stort sett enbart av Nords maskin som samarbetsparner eftersom de alltid är väldigt flexibla och levererar till oss direkt när vi behöver dem. De gör allt i sin makt för att lösa problemet - med en hög kvalitet trots komplexa detaljer.

Av: Labbverkstan Siemens Energy AB, via Stefan Almqvist.

Har du frågor och vill veta mer om Nords Maskin AB?


Välkommen att kontakta oss direkt på:
​​​​​​​
Telefon: +46 11-19 18 80​
E-post:  joakim.nord@jhnordsmaskin.se​​​​​​​

Adress:
​Exportgatan 20, 
602 28 Norrköping